![]() |
(foto.01) Ayhan Gökdeniz. (kaynak: balikesir24saat.com) |
Ayhan Gökdeniz, 1963 Bartın doğumludur.
1987 yılında Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu'ndan mezun oldu. 1991 yılında Uludağ Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı ve 1995 yılında Balıkesir Üniversitesi'nde doktora derecesini aldı. 2000-2003 yılları arasında Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu müdürü olarak görev yaptı. Turizm sektöründe değişik tarihlerde farklı sektörlerde yöneticilik yaptı. 2007-2010 yılları arasında Ayvalık Meslek Yüksekokulu müdürü olarak görev aldı.
Evli ve bir çocuk babası olan Gökdeniz 1983 yılından beri Balıkesir'de yaşamaktadır.
BİBLİYOGRAYFA
01. Kitapları
Otel işletmelerinde önbüro yönetimi.310 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Balıkesir : Alem Basım Yayın.
Konaklama işletmelerinde önbüro operasyonları ve yönetimi (örnek önbüro modülleri) (Yakup Dinç ile beraber).
360 sayfa. 18.0 x 24.0 cm.
Ankara : Detay Yayıncılık.
Boş zaman ve rekreasyon yönetimi : örnek animasyon uygulamaları (Necdet Hacıoğlu ve Yakup Dinç ile beraber).224 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Ankara : Detay Yayıncılık.
Ayvalık’ta su altı turizm araştırması (Yakup Dinç, Nuran Akşit Aşık ve Levent Münger ile beraber).178 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Ankara : Detay Yayıncılık.
Türkiye’de iç turizmin geliştirilmesi ve ikinci konutların turizme açılması (Ayvalık örneği).
182 sayfa. 16.0 x 23.0 cm.
Ankara : Detay Yayıncılık.
Ev turizmi (Ayvalık ve Danimarka Novasol örnekleri)192 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Ankara : Detay Yayıncılık.
01.07. [2014]
Butik otel işletmeciliği (Ayvalık Cunda Ortunç Otel örneği).236 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Ankara : Detay Yayıncılık.
Gastronomi turizmi Ayvalıkta talep boyutuyla ilgili bir araştırma (Barış Erdem,Yakup Dinç ve Sabriye Uğuz Çelik ile birlikte).88 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Ankara : Detay Yayıncılık.
Yaşayan mutfak Ayvalık : yemek kitabı (Yeşim Aktosun, Emine Derya Bahar, Nur Eşpeoğlu, Cenk Geçermiş ve Yusuf İlk ile beraber).107 sayfa. 20.0 x 20.0 cm.Ayvalık : AYTUGEB.
Turizm hukuku ve mevzuatı (Osman Avşar Kurgun, Burçin Cevdet Çetinsöz ve Hüseyin Altınel ile birlikte)446 sayfa. 15.5 x 23.5 cm.Ankara : Detay Yayıncılık.
Yaşayan mutfak Ayvalık proje kitabı.
128 sayfa. 16.0 x 24.0 cm.Ayvalık : AYTUGEB.
Yerli turistlerin Ayvalık'ın sosyal taşıma kapasitesine ilişkin algılamaları ve tekrar ziyaret etme niyeti üzerindeki etkisi: sürdürülebilir turizm açısından bir model önerisixvi, 170 s.: ; 16,0 x 24,0 cm.
Ankara : Detay Yayıncılık.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder